Valaki esetleg tudja, hogy Bartos mikor mondta ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egyik osztálytársam mesélte, hogy Bartos egyik videójában találtak egy jelenetet, amin nagyon sokat nevettek, de aztán nem találták meg a videót, egy tök random dologról van szó, amin csak ők nevettek, sehol nem volt meme (akkor már megtaláltam volna). És mondta az osztálytársam, hogy az egyik haverja ha nagyon unatkozik, konkrétan Bartos videóit játsza le a háttérben időrendben, hátha megtalálja, persze nem ez a fő célja, de ez is cél. Az jutott eszembe, hogy kiírom ide, hátha valami nagyon kis eséllyel akad valaki, aki látta, tudom, hogy nagyon kicsi az esély arra hogy 1000 videó közül pár másodpercet tud valaki fejből, de hátha esetleg mégis. arról van szó, hogy Bartos egyszer felemelt egy zacskót, és azt mondta hülye hangon, hogy "értékes zöldség". Ennyi az amire teljesen biztosan emlékszenek, azt se tudják, hogy mi volt a zacskóban, annyit még tudnak, hogy valószínűleg zöld színű volt a háttér és beltéren volt, de ezek sem biztosak. Holnap még beszélek részletesen az osztálytársam arról, hogy mikre emlékszenek még, ha van valami új, azt holnap leírom kommentben. Bocsánat hogy ilyen hosszan fogalmaztam.tegnap 17:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!