Nők/lányok/hölgyek, ti mennyire gyakra tapasztaljátok, hogy az utcán fiúk/férfiak zavaró módon tetszésüket fejezik ki az irányotokba? Mit tapasztaltok?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok/férifak válaszaira lennék kíváncsi, de ha fiúként/férfiként is szívesen hozzászólnál, azt is megköszönöm.nov. 2. 21:45
1/4 anonim válasza:
"Elsősorban lányok/férifak válaszaira lennék kíváncsi, de ha fiúként/férfiként"...
Tessék?
2/4 A kérdező kommentje:
Elírta. Gondolom látod a zöld mezőben lévő kérdést, nem?
nov. 2. 22:10
3/4 anonim válasza:
Sajnos elég gyakran. Pedig egy bő nadrág, pulcsi nem is kihívo
4/4 anonim válasza:
Nem szoktam. Sajnos olyantól sem, akitől szeretném. Nyilván a többitől meg jobb is, hogy nem.
Nem tudom mi az oka, mert csinosan (de nem kirívóan) öltözködök, vékony vagyok stb, mégis csak gáz alakok próbálkoztak eddig. De leginkább senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!