Kitaláltam egy viccet, szerintetek is vicces?
Két elefánt biciklizik a mocsárban.
Megszólal az egyik.
-Hé Patrik, ki van az alsónadrágod.
- Patrik válaszol. Hé jaj ne mi történik???
Egyszer csak Partik megrázkódik, felébred álmából és rájön, hogy Ő ember és nem elefánt.
- Jaj de jó, hogy csak álom volt, meg is ölném magam ha Patrik lenne a nevem. Egyszer csak szól az anyukája.
- Patrik gyere le az emeletről, van itt valaki.
- Úristen Patrik vagyok. Mondja a kisfiú, majd megöli magát.
- Megyek! Mondja a szomszéd szobában egy másik kisfiú akit Patriknak hívnak.
- Milán gyere te is!Mondja az anyuka.
- Milán viszont nem válaszol, mert az hitte Patriknak hívják és megölte magát, pedig Patrik a mási szobában volt, és Ő Milán volt nem pedig Patrik és ezért ölte meg magát a buta.
Számomra eröltetett, és nem érzek benne semmi humort.
Különben is, megette a fene azt a viccet, amit meg kell magyarázni.
mindjárt videót csinál rólad a fél youtube
énekeltél kolonizátor cethal névnapi partyján?
- Patrik, te olyan okos vagy!
- Köszönöm Spongyabob, már sokan mondták ezt nekem.
- Hogy okos vagy?
- Nem. Hogy Patrik vagyok.
Mekkora poén, tényleg nagyot nevettünk!
Jah' bocsi, az nem a te vicced volt.
Addig egész jó, amíg nem jön az anyukája, testvére, és a további túlmagyarázások. Lenne benne poén, de nem a végén. A csattanó valahol a közepén van, utána már csak túlbonyolódik az egész. Szerintem itt a kevesebb több lenne, például így:
Két elefánt biciklizik a mocsárban. (rejtett poén rögtön az elején, a mocsárban nem lehet biciklizni! :)
Megszólal az egyik:
- Hé, Patrik, kilátszik az alsógatyád! (az elefántok nem hordanak alsót, haha)
- Jaj ne, micsoda szégyen! Rögtön elsüllyedek!
Egyszer csak megrázkódik, felébred álmából és rájön, hogy csak álom volt. Ő csak egy alvó kisfiú, aki soha nem volt elefánt.
- Jaj de jó, hogy csak álom volt! Meg is ölném magam, ha Patrik lenne a nevem!
A további része már inkább egy nyomozós fekete történetre hasonlít, mintsem egy könnyen megérthető, elmesélhető viccre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!