Sodi miért kap segélyt?
Sokáig már nem kapja, ne aggódj.
Amúgy simán csak csal, kihasználja az osztrák állam figyelmetlenségét, meg korábban tényleg volt ott állása és egy ideig hivatalból járt neki, utána meg kicigánykodta. Amikor ilyen 1 napos munkaviszonyai vannak, ott is kisírja, hogy állományban maradjon X ideig, mert akkor még kapja a segíjkét. Általában - sajnos - megsajnálják. Meg egyszerűbb is ráhagyni ezt a dolgot, mint vitatkozni vagy erővel kidobatni. Annyit nem ér.
Azt viszont én se értem, hogy ha bizonyíthatóan nincs Bécsben - márpedig általában nincs - akkor miért nem járnak ennek utána? A fél nyarat a Macskaólban töltötte, meg hadakozott Tiborsszal, Fullfinggel meg Goldával.
Szerintem egy nap vissza kell adnia a segíjt, csak nem lesz miből. Legalábbis a magyar állam képes behajtani a pár napra adott "jogtalan segíjt" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!