3D-s filmet néztem ma és mikor felvettem a szemüveget rögtön éreztem, hogy megfájult a fejem és a szemem. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 23:32
1/4 anonim válasza:
Miért szerinted nem egy abnormális dolog ilyen sz**t felvenni?
2/4 KÁELEF válasza:
Ne vedd fel, tönkreteheti a szemed!
3/4 anonim válasza:
mert a technológiától függően jobban vibrál a kép és a két kép közti 3d hatás sem természetes az agynak hiszen egy vászonból kidomborodó alakot látsz ilyen esetben a valóságban a két szemtengely egymáshoz közelít (kancsalítasz) de ha itt is ezt teszi a szemed akor elmegy a 3d hatás és ezért nem nagoyn tudja mit csináljon a szem és folyamatosan próbál korrigálni ami kiválthat iylen hatást. Másik lehetőség hogy egyszerűen nem vagy hozzászokva a szemüveghez és a látóteredbe lógó nagy keret miatt fájdul meg a fejed.
4/4 anonim válasza:
azt nem tudom, mitől van, de tény, hogy az érzékeny szeműek nem bírják.
egyik barátnőmnek bevérzett a szeme tőle. de másnapra elmúlt a vörösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!