Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Aki magáról csinál képeket az...

Aki magáról csinál képeket az hova támasztjátlk a telefonotok vagy van ehhez tipp,hogy jó képeket tudjak ígyis csinálni?

Figyelt kérdés

szept. 23. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tripod
szept. 23. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nincs de anélkül hpva lenne jó támasztani?
szept. 23. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
37%
Hát legyen... Vagy szerinted az előző válaszoló megvásárolta a bolygó utolsó statívját?
szept. 23. 21:12
 4/5 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Selfiebot, esetleg ha beállítod időzítőre+sorozatképre a telefont, valamelyik csak jó.

Házi megoldások:

-Polc+valami, aminek támasztod, mondjuk budipapír.

Hűtőn budipapírnak támasztod

Veszel egy kihajthatós tokot, és gyamorlatilag fektetve, állva is megáll, ha nem, a budipapír segít elvtársam.

De lehet könyv a polcon , asztalon, akárhol, és annak támasztod is.

szept. 23. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen lehet kapni jó tripodot, egész olcsón is :)

Ha fotózni akarsz, akkor érdemes beruházni rá. Egyszer-egyszer még ki tudod támasztani valahova, de megfelelő eszközzel azért sokkal jobb. Előre látod hogy hova néz a kamera (ha valamihez odatámasztod, az sokszor kitakarja a képernyőt, vagy nehezen férsz oda) és könnyen tudod mozgatni is. Kitámasztásnál eléggé limitálva vagy.

Illetve attól sem kell félni, hogy leesik és összetörik a telefon.

Pont szombaton láttam egy párt fotózkodni, egy utcai lámpára tették a telefont. Semmi közöm nem volt hozzájuk, de eskü leizzadtam, hogy ripityára törik a teló :D

Inkább gyorsan felajánlottam, hogy lövök róluk pár fotót

szept. 24. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!