Aki magáról csinál képeket az hova támasztjátlk a telefonotok vagy van ehhez tipp,hogy jó képeket tudjak ígyis csinálni?
Selfiebot, esetleg ha beállítod időzítőre+sorozatképre a telefont, valamelyik csak jó.
Házi megoldások:
-Polc+valami, aminek támasztod, mondjuk budipapír.
Hűtőn budipapírnak támasztod
Veszel egy kihajthatós tokot, és gyamorlatilag fektetve, állva is megáll, ha nem, a budipapír segít elvtársam.
De lehet könyv a polcon , asztalon, akárhol, és annak támasztod is.
Sok helyen lehet kapni jó tripodot, egész olcsón is :)
Ha fotózni akarsz, akkor érdemes beruházni rá. Egyszer-egyszer még ki tudod támasztani valahova, de megfelelő eszközzel azért sokkal jobb. Előre látod hogy hova néz a kamera (ha valamihez odatámasztod, az sokszor kitakarja a képernyőt, vagy nehezen férsz oda) és könnyen tudod mozgatni is. Kitámasztásnál eléggé limitálva vagy.
Illetve attól sem kell félni, hogy leesik és összetörik a telefon.
Pont szombaton láttam egy párt fotózkodni, egy utcai lámpára tették a telefont. Semmi közöm nem volt hozzájuk, de eskü leizzadtam, hogy ripityára törik a teló :D
Inkább gyorsan felajánlottam, hogy lövök róluk pár fotót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!