Mit csináltok hétvégén? Van-e valamilyen hobbitok?
Mortal Kombat Kombat League-t nyomtam/nyomom.
Főztem egy jó lecsót, a zenét hallgattam, Skyrim-oz tam, filmet néztem , edzegettem, macskáztam, ettem, ittam, aludtam.
Írtam keveset.
Olvastam.
Egyik barátommal átbeszéltük az élet dolgait.
Meg itt is voltam eme oldalon.
Nagyjából, ilyen softos hétvége volt.
Nem számonkérdésből kérdeztem,
Engem is érdekelt, ha már rákérdeztél 🙃
Ihletet meríteni jó mindig.
Sorozatot néztem javarészt (Gilmore Girls), meg sokat aludtam, egy keveset tanultam nyelvet is és rémesen sokat teáztam (újabban ráfüggtem a zöldteára). Plusz mindkét nap a kedvencemet csináltam vacsira, sült csirkemell sajttal töltve és sajttal leöntve (oregánó, szárnyasfűszer, só, bors, citromlé, legjobb!!)
Most volt kb a harmadik hétvége az évben, amit egyedül töltöttem, kihasználtam a pihenésre:D
22/L
könyvet olvasok, elég sokat
jelenleg egy fantasy sorozatot olvasok, a különlegessége hogy nincs fősztori, nagyon sok karakter mindennapi életét követjük nyomon, mindenki más-más foglalkozást csinál, és mivel fantasy ezért olyan foglalkozások is vannak amik érdekesek pl van egy futó, aki futárkodik városról városra, van egy fogadós aki kalandorokat meg minden más fajt is kiszolgál, próbálja a fogadót jobbá tenni, aztán van mikor kalandorokat követünk nyomon és tetteiket, vagy szimplán egy kis goblint aki próbál túlélni és goblin törzsfőnök lenni stb.. az érdekessége a könyvnek hogy mivel nagyon sok karaktert visz, így a szálak itt-ott össze érnek a karakterek közt, néha találkoznak is egymással
régebben sok animét és filmet is néztem, darálás maxon volt, de mostanában főként olvasás, valahogy sajnálom az időt más hobbira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!