Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi ez a medve téma tiktokon?

Mi ez a medve téma tiktokon?

Figyelt kérdés

Mostanában láttam pár ilyen videót, bámuló férfiakat kitesznek és azt írják oda inkább a medve..

Mit jelent ez? Nyilván nem a rendes medvére gondolnak, csak szerintem lemaradtam a sztoriról.

szept. 13. 19:19
 1/5 anonim válasza:
100%
De, rendes medvére gondolnak. Nemrég volt egy trend, amiben azt kérdezték nőktől, hogy egy erdőben inkább egy ismeretlen férfival, vagy egy medvével akarnak-e összefutni. Sokan választották a medvét (az csak megöl - ha egyáltalán a közeledbe megy -, de nem szégyenít/aláz/erőszakol meg előtte, illetve egy medvetámadást elhisznek, egy nemi erőszakot nem mindig, stb). Igazából rá akartak mutatni arra, hogy a nőknek egy idegen férfi mindig potenciális veszélyforrás (nyilván nem mindegyik, de senkire sincs ráírva, ugye), aztán eldurvult egy kicsit és átment egy általános "minden-férfi-erőszakos"-hergelésbe. Ebből alakult ki és vált mémmé.
szept. 13. 19:39
 2/5 anonim válasza:
53%

Van egy kérdés hogy kivel találkoznánk szívesebben, este egy erdőben. Egy férfival, vagy egy medvével?

És sokan a medvét választják mert az lehet hogy elkerüli, vagy ha meg is támadja akkor gyorsan végez vele, ellenben a férfival aki lehet hogy elkerüli, de az is lehet hogy megerőszakolja, megöli, közben élvezi stb.

Ez egy ilyen hangulatgerjesztő meme ami a nők elleni erőszakra hivatott felhívni a figyelmet, és nagyooon sok pasi habzó szájjal tiltakozik ellene ami nagyok vicces 😂

30/N

szept. 13. 19:42
 3/5 anonim válasza:
44%
Amely mércével a cigányozás rossz, azzal ez is rossz kellene legyen.
szept. 13. 21:19
 4/5 A kérdező kommentje:
1,2 áhh értem, nagyon köszi a válaszokat!
szept. 14. 11:11
 5/5 anonim válasza:

Hazug állítás az, hogy egy nő egy ismeretlen medvével találkozna, mint egy ismeretlen férfival. A kérdés is hülyeség, mert nem erőszakos férfit kérdez, hanem csak általánosítva férfit, amiben minden fajta férfi bele tartozik, az erőszakos férfi kategóriában a pedofiltól a gyilkosig. Tehát a kérdés egy férfiak ellen uszító baromság. Elég gáz lehet egy normális férfinak, hogy egy medvével hasonlítják össze. Pár idióta szélsőséges feminista kitalálta ezt a hülye trendet, csak hogy áldozat szerepébe bújjanak. Szánalmas.

16/F

szept. 28. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!