Mi ez a medve téma tiktokon?
Mostanában láttam pár ilyen videót, bámuló férfiakat kitesznek és azt írják oda inkább a medve..
Mit jelent ez? Nyilván nem a rendes medvére gondolnak, csak szerintem lemaradtam a sztoriról.
Van egy kérdés hogy kivel találkoznánk szívesebben, este egy erdőben. Egy férfival, vagy egy medvével?
És sokan a medvét választják mert az lehet hogy elkerüli, vagy ha meg is támadja akkor gyorsan végez vele, ellenben a férfival aki lehet hogy elkerüli, de az is lehet hogy megerőszakolja, megöli, közben élvezi stb.
Ez egy ilyen hangulatgerjesztő meme ami a nők elleni erőszakra hivatott felhívni a figyelmet, és nagyooon sok pasi habzó szájjal tiltakozik ellene ami nagyok vicces 😂
30/N
Hazug állítás az, hogy egy nő egy ismeretlen medvével találkozna, mint egy ismeretlen férfival. A kérdés is hülyeség, mert nem erőszakos férfit kérdez, hanem csak általánosítva férfit, amiben minden fajta férfi bele tartozik, az erőszakos férfi kategóriában a pedofiltól a gyilkosig. Tehát a kérdés egy férfiak ellen uszító baromság. Elég gáz lehet egy normális férfinak, hogy egy medvével hasonlítják össze. Pár idióta szélsőséges feminista kitalálta ezt a hülye trendet, csak hogy áldozat szerepébe bújjanak. Szánalmas.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!