Ilyen budapesti szállásárak mellett (főleg nyáron) hétvégente hogy tudnak mások feljárni Budapestre?
A kérdést így tudtam megfogalmazni röviden. Nyilván kinek milyen jövedelme van és mennyit szán rá.
De az látszik, hogy kicsit is normális szállás péntek és/vagy szombat éjjelre Budapesten, főleg nyáron, nagyon drága.
Nincsenek fenn olyan barátaim, ismerőseim akiknél megszállhatnék.
Viszont vidéken élek és nagyon unom. Budapesten hatalmas élet van, esténként, éjjel, ami alapból nagyon vonz.
Viszont ezt finanszírozni, szállás, belépők, italfogyasztás, stb... nagyon költséges.
Ki tudom fizetni egyébként, de én magam is érzem, hogy rengeteg pénz elmegy rá, ami bizonyos értelemben (!) pazarlás.
Az.
Pesten/Siófokon ebből akarnak élni sokan.
Férfi vagyok, de ha nő lennék akkor sem lehetne szó sem arról, hogy szexért cserébe. Viccnek nagyon gáz, komoly ötletnek meg…
6.:
Épp ez az, hogy egyedül vagyok, egyedül tudok sajnos csak menni. Így nincs kivel megoszlania. Nyilván teljesen más lenne ha lenne kikkel.
7.:
Én sem annyira gyakran, hogy minden héten, de nem is annyira ritkán teszem, tenném. És nem, nincs kinél aludnom, mivel nincs fenn olyan ismerősöm, főleg barát.
Ha szebbet írok, az nem feltétlen fedi a valóságot.
A Rosszlányok. Hu nagy % -a is diáklány. Persze nem feltétlen van rászorulva, anyu apu küldik a zsét a vidékről/Pestről, de tanulás mellett sokan így dolgoznak.
Mondjuk 2-3 faszi egy 100 as/nap.
Na már most ezt is tudják a kiadók is. És ez csak 1 szelete, ott az AirBnb is, stb, stb
Rég nem a munkásoknak adják ki/pont lexarják az átlag embereket, akik keresnek 200 at/300 at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!