Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Diszkó táncot Budapesten...

Diszkó táncot Budapesten tanítanak valahol?

Figyelt kérdés
Egyet ismerek, de az horror áron van, majd fél milló forint 10 alkalom, valami olcsóbbat keresnék.

szept. 7. 21:12
 1/7 Kedves Vezető ***** válasza:

Diszkó tánc fél millióért ?

Az kemény. 100 ezerért szoktam látni Salsa-t, stb..

De, most komolyan, eljutottunk oda, hogy a Diszkó táncot tanítani kell ?

[link]

2 perctől nagyon röviden megérthető a Disco tánc ingyen, és bérmentve, de úgy az egész szöveg rendben van a mai napig..

A Diszkóban igazából fogsz 2 fényrudat, és rohadt látványos bármit csinálsz pl még a "helybenhárós" is.

De ha klasszikus magyar diszkókról beszélünk, akkor úgyis mindenki be van piálva, örülhet az ember ha nem lökik fel.

Egy Technoparty az megint más, de ott meg már lassan mindenki kamerázik.

Vagy itt egy kicsit újabb tánc :)

: [link]

Szóval csak Érezd a Ritmust..

szept. 7. 22:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez szörnyű ahogy ebben a videóban táncolnak, így biztos nem táncolnék diszkóban.
szept. 8. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem a tánc a jó a Soho Party ban, de látom olvasni sem tudsz.
szept. 8. 22:07
 4/7 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Egy szóval sem mondtam hogy jól táncolnak benne, igyekszem segíteni, Te meg leoltasz.

Látogasd meg édesanyádat, hátha megtanít olvani/discoba táncolni.

szept. 8. 22:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, nem kellett volna így reagálnom a segítő szandékra, de még mindig nem ertem akkor mit kell olvasni? Abban a videóban csak táncolnak.
szept. 9. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a szöveget mondta🙃, meg leírta hogy disco ban kb mi van.
szept. 9. 14:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudtok olyan videót, ahol látni hogyan is néz ki egy diszkó tánc? Valamilyen klippben például
szept. 9. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!