Gáz ha már nem vágyom arra, hogy elmenjek bulizni szórakozóhelyekre? Az évben is pl 3x voltam velük.
Figyelt kérdés
20 éves vagyok.
Régebben "gyakran" jártam a barátaimmal. 16- 17 - 18 éves koromban. Koncertekre/ video discoba.
Már annyira nincs kedvem. Már egy éve. Inkább találkoztam velük otthon és úgy iszogattunk beszélgettünk.
Mindig visszautasítom őket és haragszanak rám.
aug. 30. 19:15
1/6 Közveszélyes Kontár válasza:
3 az miert keves?
de miert nem akarsz veluk menni ha regebben voltal?
ha azert ossze jottok es evben parszor elmentek kozos programra annyira nem kene hogy haragudjanak de ezt ti latjatok kozosen
2/6 A kérdező kommentje:
Számomra az évi 3 nem kevés. Sok is.
Ők járnak többször, így emiatt.
aug. 30. 19:41
3/6 A kérdező kommentje:
Régebben voltam. Ahogy említettem már nincs kedvem, nem vágyom rá. Egyszerűen ennyi.
aug. 30. 19:41
5/6 anonim válasza:
Én nagy partiarc voltam.
Mindenki szeretett.
De én is abba hagytam.
Most már csak koncertekre járok.
De az 1évben 1-2 van.
Már discora vagy mire nem vágyok én sem.
6/6 anonim válasza:
De egyébbként nem gáz.
Ha valaki nem vágyik valamire akkor ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!