Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van itt aki ert a You-e tubehoz?

Van itt aki ert a You-e tubehoz?

Figyelt kérdés
Nemsokara feltoltom az elso videom. Szamitogepes jatekokrl lesz benne szo, viccesen. Nem akarok hires lenni, Ha 10-en nezik majd akkor oke. Semmilyen anyagi hasznot sem akarok belolle. Az lenne a kerdesem, hogy ha fel toltok par videot, azt mas ha letolti az nem zavar. De mi lesz ha feltolti maganak es azt mondja a sajat videoja? Ez ellen mit lehet tenni. Csak annyit tehetek, hogy ki irom, h a sajat anyagom es aki hasznalni akarja az elobb kerdezzen meg engem? Csak ennyit tehetek? Ugy emlekszem Freddy-d nek is le szedtek par videojat es villogtak vele, hogy a sajatjuk es peresze nem tetszett neki. En meg a youtub-enak se fogok tudni irni mert nem tudok jol angolul :/ Bocs a helyedirasert.

#PC #videó #szerzői jog #you-e tube #sajat adat
aug. 24. 06:25
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
A YouTube videókon mindig van egy jelentés gomb. Azt megnyomod, és ki tudod választani, hogy miért akarod jelenteni. Ezt a YouTube ellenőrizni fogja, és ha megbizonyosodnak róla, hogy a "lopott" videó valóban a tiéd, akkor letörlik attól, aki ellopta. De javaslom, hogy ha szeretnél youtube videókat készíteni, akkor tanulj meg valamennyire helyesen írni, különben lesznek emberek, akik kőkeményen beléd fognak állni ezért, legalább a címek/leírások legyenek helyesek.
aug. 24. 07:01
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Hogyha* telefon kijavított.
aug. 24. 07:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszi.Igen!!. Erre gondoltam. Marmint arra, hogy helyesen kellene irnom, mert ha nem szivatni fognak. De arra szamitok, hogy kevesen fognak ugyis nezni es talan el nezik nekem :) Egy evvel ezelott meg azt se tudtam, hogy a, hogy elott vesszo kell....
aug. 24. 12:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy 1 tol 10 es skalan hanyas a helyesirasom a kerdesben ? Az 1 nagyon gaz a 10 legjobb.
aug. 24. 12:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!