Szombathelyen hol lehet bulizni, szórakozni?
Figyelt kérdés
aug. 21. 21:38
1/5 anonim válasza:
Két Medve Söröző (Maci) fiatalok körében népszerű hely. Cafe Móló, Cabana, Palace, Végállomás, Katica, Maxxx. Beülős helyek is vannak pl. Art Cafe a Főtéren. Régebben működött a Romkert is (most nem tudom működik e).
2/5 A kérdező kommentje:
Egyetemi elet milyen? Van elet a varosban mindig? Hetkoznap is? Vannak akkor is programok?
aug. 27. 16:58
3/5 anonim válasza:
Egyetemen van a klub, ahol elég sokan szoktak lenni délután is, de főleg esténként és hétvégén, illetve a Romkertben szoktak lenni egyetemi/fősulis bulik minden kedden és csütörtökön. Most az egyetem átalakulása óta és a hallgatói létszám csökkenése miatt, nem tudom, mennek-e ezek a partyk még
4/5 anonim válasza:
Szombathely konkrétan egy nyugdíjas város! Nulla egyetemi élettel, az egész város este tíz óra után kihalt, egy lélek nincs az utcán! Az összes bolt bezárva, tényleg halál unalmas hely.
Az emberek többsége nagyképű, önérzetes. Nagyon büszkék, mert az Ország Nyugati része, és ugye sokan járnak át Ausztriába. Nem kedveltem sem a várost, sem az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!