Melyik Facebook oldal ez?
Figyelt kérdés
Egy Tibi Atya poszt kommentjei között találtam meg. A nevéről csak annyira emlékszem, hogy valamilyen néni, a profilkép egy kiabáló idős hölgy. A posztjai nyomtatott betűkkel voltak írva, és ezeket elolvasva nem tudtam eldönteni hogy viccből írta ki (bár én erre tippelek), vagy komolyan gondolja. Például az egyik posztban azért adott hangot felháborodásának, mert egy barkács áruházban (ha jól emlékszem Praktiker) nem engedték, hogy a termékek közt kiállított WC-be végezze el a nagy dolgát. Majd azt taglalta, hogy akkor minek van ott, meg ott WC-zik, ahol akar.aug. 20. 22:06
1/1 anonim válasza:
Biztos, hogy csak vicc. Nem egy ilyen mémprofillal szoktak sztereotipizálni embereket, és sorban odakommentelgetni a híroldalak cikkeihez. Boomerek, agymosott fideszesek és hasonló fiktív személyek szokták a topkommenteket uralni, ebből a sorból ez sem lóg ki.
Ezeknél az aktivitás hozza a figyelmet, úgyhogy ha végignézel több posztot vagy elkezded figyelni az újaknál, jó eséllyel megint látni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!