Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valaki itt szokott animálni?...

Valaki itt szokott animálni? Ha igen akkor hol?

Figyelt kérdés

aug. 15. 13:23
 1/4 anonim válasza:
100%

Én kezdő animátor vagyok, kis korom óta imádtam az animációkat, mindig is megszerettem volna tanulni. Egyébként nem annyira nehéz, csak rajzolni kell tudnod több szögből, perspektivából, az meg nekem megy, mivel régóta rajzolok. Egyelőre ilyen 1-3mp-es kis animációkkal kisérletezem, egész jónak mondanám őket, de közel sem profi szint.

Mobilon animálok, mivel tabletem még nincs, flipaclip-et használom, kezdőknek tökéletes, könnyű kezelni, de amint lesz lehetőségem, szeretnék komolyabb eszközre váltani, és programban rajzolni. :)

aug. 15. 14:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Velem is ugyanez a helyzet amit elmondtal.en is a flipaclipet használom csak kiváncsi vagyok hogy ti miket ajánlotok
aug. 15. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem tudok rajzolni, ezért blenderben szoktam animálni 3D-ben:)
aug. 15. 14:41
 4/4 anonim válasza:

a tableten jobb, mert nagyobb.

szg-en is szoktam.

aug. 21. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!