Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A fesztivál kempingek milyenek...

A fesztivál kempingek milyenek a való életben? Mennyire biztonságos? Milyen ,,minőségű" a vizes blokk? És persze mennyire jellemző a szex?

Figyelt kérdés
Egyszer voltam kempingben mint vendég, éjszaka beszélgetni. Elmentem a mosdóba és akkor éppen egy srác is ott könnyített magán. Ez jellemző, vagy csak ő volt már túl részeg? Azon kívül este már elég koszos volt az egész blok. De nem halottam, hogy túl sok mocorgás lett volna a sátrakban, vagy az nem is olyan feltűnő?
aug. 8. 15:36
 1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen fesztivál. Szerintem ahol az emberek a zenéért mennek, ott kevésbé megy ez. De ahova csak bulizni ott meg nagyon.
aug. 8. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Külföldi fesztiválokon van némi igényesség meg a takarítás is folyamatos.

És persze a vizesblokkban nem jellemző a szex (nyilván bármi megtörténhet de még sose láttam, vannak őrök, rendezők, takarítók mindig arrafele szóval annyira nem is látom kényelmesnek) bár én már az ötletet se értem, ha egyszer ott a sátor, ami sokkal kényelmesebb és tisztább.

Magyar fesztiválon (pl. Sziget) meg a legalja európai söpredék vonul fel, meg persze a végtelenül igénytelen magyar emberek, itt bármi megtörténhet. Ritkábban is takarítanak, félhomály van sok vizesblokkban (gondolom a milliárdos bevételből áramra, takarítóra nem futja) szóval esélyesebb h van szex. Mondjuk a vizesblokkban nem láttam, de a sétálóút mentén a bokrokban már többször is. Ami haddnemondjam mennyire visszataszító annak, aki mondjuk a kedvenc koncertjére megy, és nem trógerkedni.

aug. 8. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!