A fesztivál kempingek milyenek a való életben? Mennyire biztonságos? Milyen ,,minőségű" a vizes blokk? És persze mennyire jellemző a szex?
Külföldi fesztiválokon van némi igényesség meg a takarítás is folyamatos.
És persze a vizesblokkban nem jellemző a szex (nyilván bármi megtörténhet de még sose láttam, vannak őrök, rendezők, takarítók mindig arrafele szóval annyira nem is látom kényelmesnek) bár én már az ötletet se értem, ha egyszer ott a sátor, ami sokkal kényelmesebb és tisztább.
Magyar fesztiválon (pl. Sziget) meg a legalja európai söpredék vonul fel, meg persze a végtelenül igénytelen magyar emberek, itt bármi megtörténhet. Ritkábban is takarítanak, félhomály van sok vizesblokkban (gondolom a milliárdos bevételből áramra, takarítóra nem futja) szóval esélyesebb h van szex. Mondjuk a vizesblokkban nem láttam, de a sétálóút mentén a bokrokban már többször is. Ami haddnemondjam mennyire visszataszító annak, aki mondjuk a kedvenc koncertjére megy, és nem trógerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!