Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sziget Fesztivál basszus...

Sziget Fesztivál basszus lehet hogy elhallatszik Zuglóba is?

Figyelt kérdés

Hallunk néha ilyen borzasztó messziről jövő, de nagyon mély basszus hangokat, például ma reggel is, de valószínűleg csak próbálnak mert nagyon rövid ideig, és csak néha...

Szomszédom szerint kizart hogy azt halljuk. A patak mellett lakunk Alsórakoson.

aug. 8. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Tavaly hallottam,itt lakom én is
aug. 8. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Simán lehet, hogy hangpróba. Próbálják belőni a hangerőt, mert van egy határérték amennyi hanghatás kijuthat, általában be is tartják, én a Margitszigeten se hallottam a fesztivált, pedig ott van közvetlen mellette. Éjjel amikor kevesebb a zaj jobban kijuthat a hang, pont amikor pihenne az ember, mert másnap dolgozni menne, de a láblógatók miatt nem lehet. Hasonlóan a balatoni vonatok, mentem egy júniusi hétfőn reggel DOLGOZNI, de tele volt láblógató csoportokkal amik miatt végig kellett állnom az ajtóhoz nyomódva az egész utat.
aug. 8. 09:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg azt halljuk. Köszi a válaszokat. 🙂
aug. 8. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Be kéne tiltani végre, nem Budapestre való!
aug. 8. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem hát. De a pénz az nagy úr. Mondjuk egy hetet még valahogy kibír az ember, de azért bosszantó, hogy ennyire xarnak több ezer ember nyugalmára napokon keresztül.
aug. 8. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!