A kérdező szavazást indított:
Karolina magyarul
Aniz
Szabó Beatrix
Gv Cooper
Random
Iza
Toplisták
10 szavazat
1/5 anonim válasza:
Mindet ismerem, de sajnos sok közülük a semmitmondó youtuber.
Ott van Aniz is.
Fél órája néztem meg a Till Tamásos legújabb videóját.
Ismétli ugyanazt, amit hallott a rendőrségi sajtótájékoztatóból.
Ennek mi értelme?
2/5 anonim válasza:
Valami jó állrögzítőt tudnátok esetleg ajánlani? Nem győzök lehajolni érte, mióta látom, hogy egyébként tök értelmes emberek miken vannak el.
3/5 anonim válasza:
Szabó Beatrixot,GV Coopert és a Karolinát ismerem, a többit nem.
4/5 anonim válasza:
Ismerem oket mind.
Kozuluk csak Beatrixot, Randomot es Karolinat nezem egyedul.
Random az all time favourite szamomra. Nagyon minosegi tartalmaz gyart, valamit rengeteg informaciot kozol.
Beatrixot azert szeretem, mert o a sajat velemenyet is sokszor hozzafuzi a storyhoz, valamit nagyon jó hallgatni, ahogyan mesel.
Karolinanal hasonlo a helyzet, viszont nala inkabb azt szeretem, hogy o ilyen kulonlegesebb, underratedebb bunugyekrol keszit videot legtobbszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!