Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kell a joker játszani?...

Hogyan kell a joker játszani? És hol találom a joker számaimat? Honnan tudom hogy nyertem?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem ötöslöttót és játszottam ezzel a kiegészítőjátékkal, de meg mondom őszintén hogy nem tudom hogy kell játszani. Megkérdezni meg nem tudtam mert siettem. Tudnátok segíteni?

#játék #ötöslottó #joker #Hol találom a számokat
aug. 4. 11:45
 1/4 anonim ***** válasza:
A fehér blokk-szerű szelvényen, amit visszakapsz a lottózóban, rajt van a szelvény száma, az a bekeretezett rész (6 számjegy) a joker szám. Fölötte az szerepel, hogy a joker igen/nem, az jelzi, hogy megjátszod-e a jokert az adott szelvénnyel.
aug. 4. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:

"Köszönöm szépen már látom. De nekem ott 7 szám van csak 6 van bekeretezve. Mit jelent a hetedik szám?"

A szelvény sorszáma 7 számjegyű, hogy minden egyes szelvénynek más számot tudjanak adni. A joker sorsoláson csak a 6 utolsó számjegy játszik, hogy ne kelljen olyan sok számot húzni, vagy a fene tudja miért. Azt is el tudom képzelni, hogy régebben a sorszám is 6 számjegyű volt, aztán bővítették 7-re, a joker meg maradt 6.

aug. 4. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Még egy dolog: Honnan tudod, hogy nyertél. A szerencsejatek.hu oldalon minden héten megjelenítik, a korábbiakat is vissza lehet nézni. De ha odaadod a szelvényt egy lottózóban a kezelőnek, akkor a vonalkódját leolvasva egy másodperc alatt kiírja a számítógép, hogy nyert, vagy sem.
aug. 4. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:

"A neten azt olvastam hogy vissza felé kell olvasni a számokat. Ez igaz?"

A jokernél akkor van találat, ha legalább az utolsó két számjegy megegyezik. Hármasod van, ha az utolsó 3 számjegy egyezik és így tovább...

példa: a kihúzott joker szám az 123456, a te szelvényeden pedig 123156 van, akkor ez 2-es találat, mert hátulról a 3. számjegy már nem stimmel.

aug. 5. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!