Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Új hobbi! Hogyan fogjak neki...

Új hobbi! Hogyan fogjak neki a körszoknya varrásnak?

Figyelt kérdés
Szeretek mindig újabb és újabb kézműves technikákat elsajátítani, elég sok megy is, de szépen varrni egyelőre nem tudok, viszont nagyon megtetszett az az ötlet, hogy saját magamnak varrjak ruhákat. A neten azt láttam, hogy a körszoknya néven emlegetett ruhadarab elkészítése a legegyszerűbb. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet ilyet simán kézzel, gép nélkül varrni? Sajnos a neten amiket néztem varrógépek mind eléggé drágák, ezért arra gondoltam, hogy saját magam, kézzel varrnám meg, hiszen úgy még valahogy tudok is varrni.

aug. 2. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress rá a youtubon, vannak varró és szabásminta filmek.
aug. 2. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Hány hónapig akarod bütykölni?
aug. 2. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

én elég gyorsan varrok kézzel, meg nem kell ránéznem, tehát tudom más tevékenység mellett is csinálni, de még nekem is vagy egy hónap lenne... jó, mondjuk egy hét, ha egy darabból szabom, de annyi pénzem meg ritkán van anyagot pocsékolni.

iratkozz be valami varrógéptanfolyamra, ahol van kölcsöngép, ott kipróbálhatod, tetszik-e, és a tanfolyam után vehetsz gépet, ha bejött a dolog.

aug. 2. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Kedves 3. nem is hallottam még ilyenről. Idén kezdem az egyetemet Szekszárdon, nem tudom, suli mellett hogyan férne be egy tanfolyam, de ha találok, és nem olyan nagyon drága, akkor lehet, jelentkezem egy ilyenre.

aug. 2. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
aug. 2. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
szabás varázs alkotóház, baján vannak óráik, szekszárdra is terveznek menni előbb-utóbb. én is náluk tanultam.
aug. 3. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!