Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a "szürke...

Mit lehet tenni a "szürke hétköznapok" ellen?

Figyelt kérdés
Nem történik velem semmi érdemleges, alig járok valahova jó lenne valami hobbi félébe belekezdeni de egyszerűen nem tudom mibe. Ti mit tesztek az ellen, hogy ne legyen uncsi, és monoton az életetek? tudnátok valamit tanácsolni?? Köszi
2010. nov. 1. 13:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Miért nincs párod?
2010. nov. 1. 13:47
 2/11 A kérdező kommentje:
nincs, eléggé megszivattak úgy érzem....
2010. nov. 1. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Fényképezés, sportolás... tanulásra már alig marad idő ;)

f21

2010. nov. 1. 13:50
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Sportolok, programokat szervezek a barátnőimmel vagy a párommal, néha eljárok szórakozni. Olvasok, dvd-zek, tervezem, hogy beiratkozom egy nyelvtanfolyamra.

Igazából ezer lehetőség van... Járj el tornázni vagy keress neked tetsző sportot, iratkozz be egy könyvtárba, csinálj programot a barátaiddal. Járj kirándulni, télen lehet korizni menni. Színház, mozi és még sorolhatnám..

2010. nov. 1. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Motorozom!!! Nem robogóval, MOTORRAL!!!
2010. nov. 1. 13:53
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Én történeteket írok a magam szórakoztatására:) De senkinek nem mutatom meg, viszont mivel nem tudok jól magyarázni képek is segítik a történetemet (paintba csinálom a sztorit).Bár feleslegesek a képek mert senkinek nem kell elmagyarázni, csak magam olvasom,de mégis jobb,hogy vannak képek, ezek jobban feldobnak:):)

Szóval tök jól elvagyok:)

2010. nov. 1. 13:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Sanos kisvárosban élek és nem sok sportolási lehetőség van :/ ami van vagy nem jo nekem vagy nincs :S pedig jó lenne valami
2010. nov. 1. 14:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként valamit ár nagyon kikéne találnom megörülök így , hogy nem történik semmi :S barátaim vannak de csak 1-2 de nekik is barátjuk van ....... nemtudom mit kezdjek magammal
2010. nov. 1. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:
82%
Én ügyeskedni szoktam. Mindig megvesszük a Praktikát, aztán abban találok valami jópofát akkor megcsinálom. Vagy sütit sütök:D
2010. nov. 1. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Robogózom!!! Nem motorral, ROBOGÓVAL!!! :)
2010. nov. 1. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!