Hogyan tudom meg nézni valakinek a facebook profilját ha amúgy letiltott?
Figyelt kérdés
Azon kívül hogy megnezem egy ismerősöm facebookjarol
Vagy csinálok egy új profilt de arról sem tudom megnezni mert mikor letiltott akkor az általam létrehozott fiokokat is tiltotta
júl. 24. 22:21
2/4 anonim válasza:
Csinálj új email címet, azzal új facebook fiókot hozhatsz részre Kis Katalin névvel pl azt úgy se tudja hogy te vagy, nem tudja letiltani. Vagy ismerőséről megnézed, sajnos ha a te fiókod letiltotta arrol soha nem látsz már rá az övére..Fel kel hogy oldjon.
3/4 anonim válasza:
Miért akarsz ilyen eszközökhöz folyamodni? Nem véletlenül tiltott le.
És természetesen saját profilodból nem láthatod (cserébe ő sem téged).
Ha új profilt hozol létre, akkor attól függ, mennyire van begombolkozva. Pl., ha az enyémet néznéd meg, a profilképemen kívül semmit nem látnál.
(megnézni egy szó)
4/4 anonim válasza:
Nem elég másik email címmel csinálni fiókot, másik eszközről is kell. Nekem másik emailből látszik az adott ember facebook fiókja, de nem lehet látni a képeit és csak annyi van kiírva rá, hogy "lehetőségek megtekintése".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!