Tényleg van olyan, aki bírja 2okost?
Figyelt kérdés
De tényleg...lopnak és leszólnak más embereket. Mi olyan jó ebben? Valaki mondja meg nekem a választ, mert én nem tudom.júl. 14. 21:06
1/7 anonim válasza:
8-12 éves korosztályban rengetegen, különben nem érték volna el azt a státuszt, ahol most vannak.
2/7 A kérdező kommentje:
#1 ez elég szomorú....
júl. 14. 21:30
3/7 anonim válasza:
A fiam osztályának a fele (ötödikesek). Nem láttam még náluk károsabb és undorítóbb tartalomgyártókat. Igazából nézd meg kik mennek hozzájuk oda streamben. Az átlag életkor 11-14.
4/7 anonim válasza:
Van rengeteg témájú videójuk, elég sok féle, szerintem van rengeteg ember aki bírja.
5/7 anonim válasza:
Idősebb Z generációsként már kezdtem örülni, hogy a mai fiatalok egyre elfogadóbbak, toleránsabbak, barátságosabbak itthon.
Szégyen realizálni, hogy az Alfák, - akik istenítik őket - újra tapló gyökerek lesznek tiniként.
6/7 anonim válasza:
Igen, sajnos vannak. Egy-két videójukat láttam a srácoknak, nagyon kellemetlen mindkét figura. 8-12 max 13 éves korosztály nézzi őket, idősebbek nem nagyon.
7/7 anonim válasza:
Mivel a saját korosztályában pancser ez a két gyökér, ezért kénytelenek kisgyerekeknek játszani az agyukat. Amúgy már régebben is 'loptak' élő adásban (az egyik elfutott ViCcBőL egy 95 ezres táskával egy karácsonyi vásárban), de az valamiért nem lett ennyire felkapott. Emellett Andrew Tate-et szopkodják 24/7 , nőgyűlölők és homofóbok is.
Szerencsére a korosztályomból senkit nem ismerek, aki nézi ezeket a kreténeket (18 vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!