Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tűzzsonglőrködést tudnék...

Tűzzsonglőrködést tudnék tanulni pécsen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval ma kint voltam a fény fesztiválon és voltak kint előadók akik mindenféle lángoló eszközzel adtak elő táncokat és ki is lehetett ezt próbálni.

Nekem nagyon tetszett és egész hamar bele is jöttem a végére már feldobni magasra és elkapni is mertem/sikerült is.

És arra jutottam, hogy ezt a sportágat szeretném komolyabban is űzni csak idő illetve anyagi dolgok miatt nem tudnék Budapestre és ehhez hasonló helyekre rendszeresen kijárni, de ha itt pécsen vagy a közelben van lehetőség ilyet tanulni akkor nagyon szeretném elkezdeni.

Viszonylag van gyakorlatom a dologban mivel 9 éven át mazsoretteztem és mivel annyira nem különbözik a kettő (persze az ott használt bot lángol és kicsit könnyebb is mint a mazsorett bot)

Így nem teljesen kezdőként vágnék bele a dologba...

#Tűzzsonglőrködés #Lángoló eszközök
júl. 7. 03:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!