Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik rádiót hallgatnak még 2024-ben? Egyáltalán lehet még rádiót vásárolni műszaki áruházba?

Figyelt kérdés

2024. jún. 27. 07:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokan, és háttérzajnak is megy sok helyen. Igen, árulnak rádiót szinte mindenhol. Egy pár generáció kell még hozzá, hogy a hagyományos rádió kikopjon, de interneten akkor is lesznek hallgatható állomások.
2024. jún. 27. 07:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Autóvezetés közben is azt hallgatom, de munka közben a műhelyben is be van kapcsolva.
2024. jún. 27. 08:16
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

Persze.

Nekem pl. irodában el kell viselnem a borzalmas Retro rádiót a 45 pluszos kollégák miatt.

Én se vagyok már 20 éves (30as vagyok), de önszántamból sosem hallgatnék rádiót.

2024. jún. 27. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
A fél ország a reggeli Balázs / Bochkor féle cirkuszt zabálja.
2024. jún. 27. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a legtöbb ember szereti, ha van valami háttérzaj, ezért munkahelyeken népszerű. Már csak azért is, mert ha jól tudom, a rádió mehet ingyen nyilvános helyen, viszont egy zeneválogatás nyilvános lejátszásáért már jogdíjat kell fizetni. Kis boltoknak például ez nem érné meg.
2024. jún. 27. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a konyhában van egy kicsi zsebrádió azt szokta anyám hallgatni mikor főz.
2024. jún. 28. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Már hogyne lennének rádiót hallgató emberek! Általában hajnalban beugom a fülembe a fülhallagtót, hogy a feleségem ne zavarjam és hallgatom.

Vásárolni is lehet, de egyre kevesebb a javítóműhely.

2024. jún. 30. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:
93%
Nálam speciel szinte egész nap szól, online, laptopról szoktam hallgatni. Szeretem az egyik rádió reggeli műsorát, ahol főleg közéleti, politikai témák mennek.
2024. jún. 30. 10:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ketten is. Anyósom a konyhában hallgatja a Bartók rádiót, feleségem pedig az autóban. Én csak akkor kapcsolok be zenét, ha kifejezetten azt akarok hallgatni, háttér-zajként zavar a rádió.

Viszont amíg még dolgoztam, vekker helyett a rádiós órára ébredtem. A rádió elkezdett halkan szövegelni, én meg csak akkor ébredtem fel rá, amikor már nem aludtam mélyen. Ezerszer kíméletesebb módszer, mint bármilyen vekker, ami hirtelen kiszakít a legmélyebb álmodból, muszáj rá felébredned, hogy leállítsd. És még ha van is időd visszaaludni, az már nem ugyanaz.

2024. jún. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!