Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Youtube csati segítség valaki?

Youtube csati segítség valaki?

Figyelt kérdés
Szeretnék indítani egy youtube csatornát, de nem tudom milyen témában. Már nagyon régóta gondolkozok rajta de mindig amikor elhatározom jön egy másik ötletem. Amik vannak: Roblox Edit csati, Gacha-s csati, Dragon puppeter csati (pls don't hate). Mi a véleményetek? Melyiket lenne érdemes elkezdeni, melyik lenne felkapott? Értelmes válaszokat kérlek!

jún. 12. 18:12
A kérdező szavazást indított:
Roblox Edit
Gacha
Dragon puppeter
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem való gyerekeknek a Youtube-ozás. Rád fognak szállni, nagyobb videósok kifigurázni és gúnyolódni a kezdő minőségen.
jún. 12. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de én vagyok az utolsó ember akit ez érdekel
jún. 12. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mégis feltettél a neten egy kérdést, úgyhogy érdekel mások véleménye. A vélemény pedig: ha nem tudod miről és mit csinálj, ne kezdj bele.

Ha eltöltesz egy kis időt az oldalon, látni fogsz olyan kérdéseket, amiben több éve elfelejtett Tiktok és Youtube fiókokba próbálnak kétségbeesetten belépni, mert publikus videók vannak fent, ahogy produkálják magukat gyerekként. Lehet nem érdekel, de 5 év múlva irtó ciki lesz, amit most csinálsz. És rosszabb esetben soha nem vakarod le a netről.

jún. 12. 18:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem, kösz a tanácsot, de vki értelmes is hozzá tudná szólni, aki nem kritizál?! Értem, de én most így döntöttem, úgyhogy vki értelmes válaszolhon a kérdésemre pls
jún. 12. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nézettséget akarsz, akkor olyasmit választasz, amit tényleg neki is állnak nézni emberek. A megvalósítással is kellően megtartod a figyelmet, jó ütemben megy az egész, jó a hozzáadott értékek (háttérinfó, tipp+trükk, humorkák) aránya, maradásra sarkalló végig. Kiváló önkritikával fogadod az utolsó leharcolt trollodat is, nem mész bele az utcájukba, és teszel a kiegyensúlyozottságodért.

Ha nem akarsz növekedni, sokakhoz szólni, csak hobbi, gyakorlás az egész, akkor szinte mindegy, bár még ott is van egy minimális (elég magas) minőség, ami alá tényleg nem érdemes menni.

jún. 13. 08:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#4 mi bajod a #3-as válaszával? Igazat mond, és nem kritizál.

Kérdésedre visszatérve nem akarok rosszindulatúnak tűni de a 3 téma közül egyiket se fogják nézni az emberek, főleg nem editeket. Ha még nem nagyon értesz videózáshoz, videóvágáshoz nem igazán fogsz tudni annyira elvégezhető videókat csinálni és így nem fogják nézni.

Hidd el fogad el amit írunk, mert ha videózással akarsz foglalkozni csalódott ember lesz belőled.

jún. 26. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
*élvezhető
jún. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!