A szabad véleménnyílvánítás már nincs ?
Tapasztaltam sok helyen, hogy pl van egy túlértékelt zene,velőadó, játék, film. Odaírják kommentbe hogy "ezért, és ezért nem valami nagy szám" , "szerintem gagyi", és hasonlók. Ezek többsége, a nagy előadóknál, játékoknál eltűnik.
Én emlékszem még arra amikor a Youtube videóknálna negatív pontozások is látszottak, szerintem sokkal relevánsabb képet kaptunk a fogadtatásról.
És most nem arról beszélek, amikor a trollokat törli a moderátor.
Ha van egy videós által preferált játék, film, zene, és szépen megfogalmazod hogy szerinted miért nem jó, törlik
De, ha van egy, a videós által is rossznak ítélt vakami, ott ottmarad a negatív véleményed.
Éppen ezért már sehova sem írok semmit a videók alá, mert azt látom, hogy nincs értelme, nem tudok hangot adni a véleményemnek, csak egy saját platformon.
Olvasva a kommenteket is ezt a jelenséget látom.
(A vélemény olyan , mint a sgglyuk, és hasonló poénokat ismerjük)
Pl Otherworld full lehúzta anno a Death Stranding et, de tényleg, még a Podcastokban is rommá oltották a másik gyerekkel.
Leírtam másokkal együtt, hogy miért jó, kommentben, törölték.
Aztán mikor kijött Ps5 re, kapott egy olyan pozitív kritikát, olyan dolgokkal kiemelve, amiket Ps4 en is látott benne mindenki.
Manapság egyre kevesebben szeretik hallani a negatív kritikát, de ez van, ha mindenki be van oltva azzal, hogy ő mennyire tökéletes.
Plusz régebben azzal sem volt gond, ha valaki szerette a szart. Ma már ciki szeretni rossznak titulált dolgokat és lenéznek miatta.
Szerintem eléggé eltorzult ilyen formában a világ, a szociális médiának hála. Egymás átlátszó felszopása megy csak, hazudni kell másoknak és önmaguknak is. Pedig ez ugyanolyan toxikus, mint az állandó trollkodás. Nem csoda, hogy egyre kevesebb embernek van normális személyisége és egészséges egoja.
#2 szerintem régen sem szerette senki a negatív kritikát viszont ma már mindenki annyira érzékeny hogy szinte semmit nem lehet mondani
Engem inkább az szokott bosszantani amikor valami sz@r és azt sztárolja mindenki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!