Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Válhat valaki gyakorikerdesek....

Válhat valaki gyakorikerdesek.hu-függővé?

Figyelt kérdés

Van itt olyan, aki nem tudja abbahagyni, számolja a százalékokat, válaszol mindenre? Mi a fő cél, a segítségnyújtás vagy unaloműzés/vicces trollkodás, vagy ne adj Istenke, gonoszabb?

Őszintén!

Köszi!

máj. 27. 14:46
 1/7 Kedves Vezető ***** válasza:
80%

Igen, az ember mindenre rá tud kattanni ami jó.

Én nemrég fedeztem fel' a válaszolgatás lehetőségét.

Vannak érdekes, jópofa kérdések, és válaszok is egyaránt.

Segíteni is jó érzés, ha tudok.

Valamikor kialakul egy kis beszélgetés is. Érdekel mi foglalkoztatja az embereket.

máj. 27. 14:56
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Bárki válhat bármi függőjévé, ami pozitív megerősítéssel és érzésekkel jár. Ahogy a közösségi oldalakon a like-ok vagy kommentek száma növeli valaki egóját, itt is tudja a sok 100%-os válasz és elismerés, a toplistás helyezések arra motiválni, hogy minél többet használja.

A baj az, amikor valaki ennek a megszállottjává válik, és nem tudja a valóságot elvonatkoztatni attól, hogy ez egy anonim oldal, ez csak egy weboldal, ez csak egy virtuális toplista; és hogy súlyos függővé kezd válni, amikor már alárendeli magát ezeknek a dolgoknak - napi rutinjától eltér vagy hanyagolja, leépíti a kapcsolatait, nem végzi el a kötelességeit, mert minden mástól előrébb sorolja fontosságban ezt.

máj. 27. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

Biztos nem!

9644 választ adtam eddig. :-D

máj. 27. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
3# Ja, ki is fejted. Legtöbbször a segítségnyújtás a célom. Ha egy kérdés teljesen hülye, akkor néha nem állom meg és hülyeséget válaszolok rá, csak a vicc kedvéért. Mindenre nem válaszolok, csak amire tudok, vagy ami eléggé irritál. 9646
máj. 27. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Válhat bizony, pl. én! 2019-ben fedeztem fel az oldalt, de igazán durván 2020-tól (covid miatt is részben unatkoztam) kezdtem használni, listát vezetek hogy mikre válaszoltam és mikre nem még, de majd akarok a jövőben, az is egy célom, hogy minden olyan kérdésnél rányomjak valamelyik szavazatra, aminél a kérdező lehetőség biztosított erre. Napi 5-6 óra simán megvan.
máj. 27. 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Igen rá lehet kattani.Nyilvan amire tudom a választ segítseg másnak más részről sok a szabadidőm de néha cssk olvasom S válaszokat esetleg dobok zöld pipát ha egyetértek.
máj. 27. 20:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Munka közben ha van egy kis szünetem,olvasgatok kérdéseket válaszokat,hogy ezzel is egy kicsit elmeneküljek az unalomból.

Néha vannak egészen vicces és megdöbbentő kérdések is.Na meg persze válaszok.

jún. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!