Válhat valaki gyakorikerdesek.hu-függővé?
Van itt olyan, aki nem tudja abbahagyni, számolja a százalékokat, válaszol mindenre? Mi a fő cél, a segítségnyújtás vagy unaloműzés/vicces trollkodás, vagy ne adj Istenke, gonoszabb?
Őszintén!
Köszi!
Igen, az ember mindenre rá tud kattanni ami jó.
Én nemrég fedeztem fel' a válaszolgatás lehetőségét.
Vannak érdekes, jópofa kérdések, és válaszok is egyaránt.
Segíteni is jó érzés, ha tudok.
Valamikor kialakul egy kis beszélgetés is. Érdekel mi foglalkoztatja az embereket.
Bárki válhat bármi függőjévé, ami pozitív megerősítéssel és érzésekkel jár. Ahogy a közösségi oldalakon a like-ok vagy kommentek száma növeli valaki egóját, itt is tudja a sok 100%-os válasz és elismerés, a toplistás helyezések arra motiválni, hogy minél többet használja.
A baj az, amikor valaki ennek a megszállottjává válik, és nem tudja a valóságot elvonatkoztatni attól, hogy ez egy anonim oldal, ez csak egy weboldal, ez csak egy virtuális toplista; és hogy súlyos függővé kezd válni, amikor már alárendeli magát ezeknek a dolgoknak - napi rutinjától eltér vagy hanyagolja, leépíti a kapcsolatait, nem végzi el a kötelességeit, mert minden mástól előrébb sorolja fontosságban ezt.
Biztos nem!
9644 választ adtam eddig. :-D
Munka közben ha van egy kis szünetem,olvasgatok kérdéseket válaszokat,hogy ezzel is egy kicsit elmeneküljek az unalomból.
Néha vannak egészen vicces és megdöbbentő kérdések is.Na meg persze válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!