Mennyit kell lépcsőzni a Puskás stadionban?
Figyelt kérdés
Sziasztok, koncertre mennénk, a jegyem a legfelső szektorba szól. Az lenne a kérdésem, hogy aki már járt a Puskásban, mennyire durva fellépcsőzni a tetejére? Mivel úgy hallottam a liftek nem szoktak működni és félek nem bírnám 7 hónapos terhesen a felfelé való lépcsőzést. Köszönöm szépen. (Amikor a jegyet vettük, nem voltam még terhes..)2024. máj. 24. 13:02
1/1 anonim válasza:
Már voltam ott, de nem legfelül, hanem középen szóval nekem is lépcsőzni kellet de egyáltalán nem sok, vagyis nyílván sok lépcső van de nem nagyok, végig lehet rajtuk sétálni könnyedén. Elég tágak a lépcsők szóval simán meglehet állni útközben pihenni ha esetleg kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!