Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rád hogy hatnak a reklámok?...

Rád hogy hatnak a reklámok? El tudnak csábítani? Érzel késztetést, hogy megvedd a reklámozott terméket? Vagy abszolút hidegen hagynak?

Figyelt kérdés

2024. máj. 19. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem szoktam reklámokat látni/hallani. Gépen adblockert használok és olyan YouTube bővítményeket is, amik automatikusan áttekerik a szponzorblokkokat a videókban. TV-t évek óta nem néztem (be sincs kötve). Ahol meg nem tudnám kikerülni a reklámokat, ott meg inkább előfizetek a szolgáltatásra hogy ne kelljen látnom a reklámokat. Engem nagyon idegesít az összes, sose volt még olyan hogy egy reklám miatt vettem meg valamit. Inkább az ellenkezője történt meg, és csak azért sem veszem azt a terméket mert olyan idegesítő volt a reklám. Alapból nem lennék ennyire reklámellenes, ha ésszerű keretek között történne a reklámozás. De az hogy az ember bekapcsolja a TV-t és 10 perc műsort 10 perc reklám követ, már nagyon nagy pofátlanság szerintem. Mindenhol tolják a képünkbe hogy mit vásárolj épp, nekem meg már hányingerem van ha meglátom az alza.hu-s kis genyót vagy az IKEA-s bútorfelújítós reklámot (asszem ezek mentek akkor amikor utoljára reklámot láttam, azóta nem tudom mik vannak).
2024. máj. 19. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon sokszor látok egy reklámot, vagy ha a reklám nagyon idegesít, akkor úgy megutálom a márkát/gyártót, hogy inkább kerülöm a terméket is.

Szóval olyan még nekem sem volt, hogy egy reklám miatt jött volna meg a kedvem valamihez, az ellenkezője viszont néha megesik.

2024. máj. 19. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Komoly lelki gyötrelmet érzek, amikor szórólapot, webes bannert készítek. Szégyellem, hogy a pénz fontosabb. De be kell latnom, hogy ez a társadalmi rend nem lehet neg nélküle.
2024. máj. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!