Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt sikerült...

Mennyi idő alatt sikerült neked eljutni ezer feliratkozóig egy új youtube csatornán?

Figyelt kérdés
Most kezdtem youtubeozni, de alig páran nézték még meg a videóimat. Igaz, nincs is sok. Hogy lehetne elérni, hogy több emberhez eljussanak a videók?

máj. 9. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Kb félúton járok, 574 feliratkozóval. Ezt a csatornát 3,5 éve vezetem, de nem vagyok aktív, pár hypeot meglovagoltam, 9 videóm van, ennyivel értem el ezt a tlejesítményt.
máj. 9. 10:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Én most vagyok az út negyedén kb. 260 feliratkozó körül járok, lassan 100 000 össz. megtekintéssel. Úgy értem el, hogy végig ugyanabban a témában készítettem a videóim, csak egyre jobb és jobb minőségben, szóval látszik a fejlődés. Az a poén, hogy még mindig az egyik legrégebbi videóm a legfelkapottabb (pedig szerintem nem a legjobb), több mint 30K megtekintéssel, az robbantotta be a csatornám. Akkor 40 feliratkozót szereztem egy videóval. Majd jött a nyár, amikor szereztem még 150 feliratkozót, utána szép lassan jöttek folyamatosan az emberek. Most már másfél éve hogy elkezdtem videókat feltenni. Az én tapasztalatom szerint a nyári időszak sokkal pörgősebb a YT-on. Bár, ez nem azt jelenti hogy akkor kell több videót kitenni. Én mindig ugyannyit teszek ki, ugyanabban az időszakban. Már megszokták a nézőim.
máj. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!