A városligeti majálison kb mennyibe kerül 1 gépre felülni(pl xxl, dodzsem, break dance)?
Figyelt kérdés
ápr. 29. 22:58
1/2 anonim válasza:
Előző évben 2023ban olyan 2.000-2.500 volt a breakdance meg a dodzsem, az ilyen nagyobb játékok mint az XXL meg 3.000 körönként. De gondolom most kicsit feljebb mentek az árak úgyhogy egy pár száz forinttal vagy max 500 forinttal többre számítok most.
2/2 anonim válasza:
Az XXL 2-E volt, a hullámvasút ki sem volt írva, a többi 2.500 volt. Rablás. Csak az XXL-re ültem fel így egyszer, mert az nem szokványos. Elképedtem azon, hogy sokan képesek voltak sorba állni. Balatonlellén 5-E pénzbe kerül az egész vidámpark egész estére. Persze plusz vonatjegy, de akár össze lehet tenni nyaralással. Én inkább arra fizettem, hogy kimentem d.u.-ra és 21 óra körül jöttem is vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!