A Retro Rádió tulajdonosa nem veszi észre, hogy a Bochkor reggeli műsorát teljesen értelmetlen adni?
Te honnan veszed észre?
2023. december – 2024. február --> Magyarországon vezeti a toplistát a Retro Rádió, ha jól látom.
Azóta mi van?
Nem mintha nagyon hallgatnék rádiót, autóban is már gyakrabban csak konzervált zene megy.
Nem az. Sokan hallgatják. Ha hiszed, ha nem.
Linkeld astatisztikát, ami alapján csökkent a hallgatottság
Megnéztem én is a statisztikát, és országosan a Retro vezet rádió vezet sajnos. Azóta is, hogy Bochkor odament. Ez mondjuk sokat elmond a magyar emberek szellemi szintjéről, ahogy az is, h ilyen Bochkor- meg Anett-félék nem egy Aldiban töltik fel a polcokat, hanem milliókat keresnek ezzel a bohóckodással.
Nekem pl. az irodában muszáj hallgatnom, és fel nem tudom fogni, mit szeretnek az emberek azon majom Bochkoron. Egy proli. Sötét, mint az éjszaka, borzasztóan beképzelt, láthatóan a piát sem veti meg a cigi mellett. 2024-ben fröcsög a biciklisek ellen, azon viccelődik, h nem érdekli a természetvédelem, élcelődik mindenkin stb.
Múltkor ültem az irodában, csináltam a dolgom, és közben a kollégák megint ezt a xart hallgatták. Igyekeztem nem figyelni rá. Erre lejátszottak vmi felvételt, amiben egy ember üvöltött, mint vmi elmebeteg, mert vmilyen énekesnő hamisan énekelt.
Hát a másik hlye, Voga volt, aki üvöltött, és ez nagyon-nagyon vicces volt, haha. Állítólag.
Mondjuk a humortalan humorista Lovásznál sem sok fárasztóbb ember van a magyar médiánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!