Milyennek találjátok ezt a blogbejegyzést?
Köszönöm a hozzászólásokat
Mentségemül azt tudom felhozni, hogy helyesírási hiba nincs benne, az összes értelmezést zavaró hiba az autocorrectornak köszönhető. Tudom, ez nem ment fel az alól, hogy nem néztem át kellőképpen a szöveget
De inkább a stílus értékelésére lennék kíváncsi
"Aki ezt a propagandát terjeszti az nem ez a csoport. Hanem a kormány, országunk vezetői, akik állítólag meg akarnak minket védeni ettől."
Tehát az "autocorrect" rakott pontot vessző helyett a "Hanem" elé?
"Valóban fenyegetés jelentene ránk?"
Az autocorrect kitörölte a tárgyragot?
Hogy lehet hogy ezen az oldalon vagy 10 éve mindenki az autocorrectre hivatkozik de soha senkinek nem jutott még eszébe hogy kikapcsolja?
Tördelheted a kezedet hogy jaj, autocorrect meg nem ellenőrízted le, de még az első hiba sem lett kijavitva, amit állítólag már kijavítottál.
A stílus ömlengős, szentimentális, naív.
Ha én megnézem, nálam javítva vannak már azok az elütések mind, amikre itt felhívtál a figyelmemet
igy kiakadni pár helyesirási híbán
Csináld a blogot ha kedved van hozzá, akit érdekel majd elolvassa, milyen témákról gondoltál még írni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!