Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hivatalos Korip minta?

Hivatalos Korip minta?

Figyelt kérdés

Valaki tud nekem írni egyet? Videó alapján csináltam eddig, de nekem sokkal kisebb mint ahogyan a videóban látszik.

Tudtok nekem írni egy hivatalos korip mintát?

2024. márc. 10. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a hivatalos minta alapján csináltad, és úgy is néz ki, mint az eredeti, akkor lehet, hogy csak a fonal vastagsága miatt kisebb.
2024. márc. 10. 13:22
 2/3 A kérdező kommentje:
A fonal és a tű mérete tökéletes, én rontottam el valamit de nem jövök rá hogy mit. Ezért szeretném elkérni a pontos mintát mer vakszeg rosszul jegyeztem le.
2024. márc. 10. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
helló, nem tudom azóta megoldódott-e, de van egy "koraszülött ruhagyűjtés csoport" vagy valami ilyesmi facen, ők szerveznek ilyen "horgoljunk együtt koripot!" kitelepüléseket is, legalább megyeszékhelyeken, nézd meg esetleg,hátha valahol neked is közelben vannak.
2024. márc. 26. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!