A barátaim el csaltak egy techno buliba. Hogy kell felöltözni? Milyen cipőt vegyek fel?
Sose voltam még, nem az én stílusom... Azt se tudom elképzelni, hogy táncolok majd arra a zenére, amit sose hallgatok. Na de mind 1... Legalább a szettem legyen rendben 😂 ne annyira hivalkodó, valami szolidabb ruhát küldjetek nekem, ami passzol a buliba.
Köszönöm
5: az olvasás idejétmúlt tevékenység, idiótáknak való. A techno kreatív tevékenység, és a 4/4-ek felépíti a szisztematikus hangelválasztást és kreatív gondolkodást az agyban.
Vegyél fel egy topot meg egy farmert vagy szövetnadrágot, és jó is lesz. Napszemüveg és táncolós cipő kell még.
Ha nem szereted akkor ne menj.Én egyszer elvittem egy barátnőmet a ludovikai szilveszteri buliba.2óra mulva mondta,hogy unja mert egy monoton f@s.
Amugy nem tudom mit görcsölsz rá.Felveszel egy farmert meg egy pulcsit azt jóvan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!