Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Kim SeokJin a Btsből helyes?

Kim SeokJin a Btsből helyes?

Figyelt kérdés

Szerintem igen!

Csak Magyarországon nem a leghíresebb tag és sokan alá becsülik szegényt ha tudná biztos szomorú lenne.

És most csak kíváncsi vagyok véleményitekre! Köszi!

2024. febr. 20. 20:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem nem!
2024. febr. 26. 00:41
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi gyors válasz volt de inkább pozitív vissza jelzésre vagyok kíváncsi nem pedig iylenkere!Köszi bunkó
2024. febr. 26. 15:26
 3/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ha ez a srác szerinted nem helyes akkor te nagyon hülye vagy!

[link]

2024. febr. 26. 15:27
 4/15 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Tudom hogy a szépség szubjektív dolog és mindenkinek más ember tetszik!

De ez már több mint jóképűség/szépség Kim SeokJin gyönyörű látvány világgal rendelkezik amit kevés ember kap meg!És azt tudni kell hogy Kim Seokjinnek tökéletes arcformája,arca van és ezeket szakemberek mondták pl:Plasztikai sebész stb.

Várom visszajelzéseiteket!

2024. febr. 26. 15:32
 5/15 anonim ***** válasza:

Azt írtad ki, hogy „Kim SeokJin a BTSből helyes?” ami TELJESEN szubjektív vélemény! Vagyis mondhatjuk, hogy nem érdekel mások véleménye! Gratulálok kérdező! Szerintem te csak egy elvakult BTS fan vagy aki nem is tud semmit a Kpopról csak annyi, hogy Blackpink és BTS! Hát szólok, hogy nem belőlük áll a Kpop!

Bandák (csak néhány a rengeteg rengeteg közül): SNSD, Twice, New Jeans, Le Sserafim, (G)I-dle, Kep1er, KARD, Dreamcatcher, ATEEZ, Babymonster, Stray Kids, Itzy, NMIXX, VCHA, Enhypen, Aespa, Red Velvet, EXO, Sistar, IU (szólós) stb stb.....

A kérdésre válaszolva: bocsi, hogy lelombozlak én is, de szerintem a maknae line helyesebb!

2024. febr. 26. 17:31
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem baj mindegy!

De ez azért túlzás hogy nem helyes egy picit sem

2024. febr. 26. 18:43
 7/15 A kérdező kommentje:

Amúgy 5#-ös nem nem csak Bts-et és Blackpinket hallgatok hanem exo,txt,New yeans,Red velvet,twicy,itzy,babmoynster és Big Bang

Én ezt a kérdés tcsak azért tettem fel hogy mások mit gondolnak! És már 5éve kpop rajongó vagyok ne mondj olyanokat amit nem is tudsz rólam,azt se tudod ki vagyok!!!!!

2024. febr. 26. 18:45
 8/15 A kérdező kommentje:

Szerintem egy picit sem helyes a maknae Line olyanok mint a normál ember "szépség"

Ezt csak azért mondom mert mindenki a maknae Line-t szereti mert fiatalok de attól hogy még jin 2,3,5,6, évvel idősebb attól még nem kell nem szeretni és azt mondani pl,hogy

Jajj nem Jin biztos hogy nem mert ő már öreg!

Jajj de nagy baj!

Kár hogy feltettem a kérdést!

2024. febr. 26. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Abszolút nagyon helyes!Sőt ő már inkább gyönyörű!
2024. júl. 1. 08:07
 10/15 anonim ***** válasza:
Jin nagyon szép
2024. júl. 1. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!