Ez miért van Instagramon?
Sziasztok. Mostanában van egy olyan "problémám" (valójában csak észrevétel, mert nem élet-halál kérdése :) ), hogy hiába teszek fel képet Instára, hiába rakom tele rá vonatkozó hashtagekkel, nem jönnek rá a kedvelések...
Először azt hittem, hogy ennyire sz.rok a képek, de pár követőmet megkérdezve azt mondták, hogy fel sem dobja nekik, hogy én posztoltam volna. Ha rámennek az oldalamra, ott látják csak. Illetve ha adott hashtagre keresnek rá, akkor sem dobja fel nekik.
Több mint 400 képem van fent (hobbiból fotózom), bár mostanában csak kb 2-3 hetente rakok fel valamit, régebben nagyon sok "like" jött, ma már csak 1-2...
Mondták azt is, hogy ha valaki régebben sokat, aztán egyre kevesebbet használja, posztol, stb... akkor az algoritmus nem úgy fogja megjeleníteni. Ez lehet? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!