Milyen horgász felszerelést vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy idősebb mondjuk úgy hogy barátomnak, milyen felszerelést vegyek? Amit tudni kell róla hogy nagyon profi, mindent is kifog amit lehet, és tulajdonképpen egy ilyen kis kanálisnak nevezett folyóban horgászott régen, meg eztán is ott fog, de tervezte hogy menne a tiszára is, csak mivel már nyugdíjas és nem egy egetrengető a nyugdíja, így nem tud venni hozzá semmit, pedig régen volt mindene, ezidáig semmivel nem tudtam meglepni, mert egyszerűen nem tudtam hogy mit vegyek neki, de most beszélt róla hogy hát ezt tervezte a nyugdíjas éveire hogy horgászik, de ugye van ez az éves engedély, meg területi meg minden, ez már nem fér bele a keretbe, így tehát gondoltam hogy fogom magamat és veszek mindent is, és ennyivel megszépítem az életét. Szóval milyen haladó botot tudnátok mondani, meg orsó meg ilyenek, bocsi de nem nagyon értek hozzá, csak pár dolgot tudok, de a súlyokat, horgokat, kapásjelző ilyesmiket megveszem boltból, de mégis a bot illetve az orsó az milyen legyen? Jobb ha többet is tudnátok írni, egy olyan 60-70 ezer környékéig, remélem ennyiből már lehet jobb minőségűeket venni, mert elég nagy halakat fog ki az öreg. Ha tudtok kérlek segítsetek nekem, a válaszokat előre is köszönöm! Legyen szép napotok! :)jan. 29. 23:30
1/2 anonim válasza:
Bemész egy horgászboltba és ott lehet jobb tanácsokat kapsz.Helyedben inkább a használt cuccok között is szétnéznék mert sok van jó áron.Egyébként attól is függ mire szeretne horgászni.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm a válaszod, beugrom egy horgászboltba és megérdeklődöm!
febr. 8. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!