Be tudok sétálni Ozora fesztiválra jegy nélkül?
Figyelt kérdés
Tavaly voltam Ozorám, imádtam minden percét, idén azonban úgy alakul, hogy lehet nem tudok jegyet venni… A fesztiválon hallottam sok embertől, hogy ők csak úgy besétáltak, mivel nincs körbe kerítve. Kérdésem az, hogy mennyire rizikós, nagyon nézik-e a karszalagokat? (Ha mondjuk magamra agyatok régi fesztivál karszalagokat?)jan. 23. 09:26
1/5 A kérdező kommentje:
*aggatok
jan. 23. 09:27
2/5 anonim válasza:
Kiprobalhatod, de nem tudom hogy nem-e szamít szabálysértésnek.
3/5 darandaliuszmusz válasza:
Ez a fesztivál szervezőinek is egyértelmű és komoly lépéseket tesznek a besétálók kiszűrésére. Mellesleg ha elkapnak, akkor kb jeggyel se fognak később beengedni. Talán még jogi következménye is lehet.
Régen lehet, hogy belehetett sétálni... ma biztos hogy nem vagy csak rohadtnehezen.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem igazán próbálkozok ezzel:(
Lehet lesz ismerősöm, aki csak pár napot lesz és átadja majd a karszalagot. Köszönöm a választ!
jan. 24. 18:37
5/5 anonim válasza:
Etterembol elsetalsz fizetes nelkul?
Ha bent vagy Ozoran, az arusoktol is elsetalsz fizetes nelkul?
Egyebkent meg onkenteskedni is lehet, ugyan meg kell venni a jegyet, de visszafizetik utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!