Dj Bax kérdése:
Tablet tv-hez kötése hogyan?
Figyelt kérdés
Lenovo tablet android 10 van rajta és mikro usb csatlakzója van
azt átalaítóval hdmi kábellel hozzá tudom kötni tv hez működni
fog vele. Sony bravia tvről van szó. online filmeket akarnék
róla nézni. SZámítógéppel azért nem akarom összekötni mert akkor
filmnézés közbe nem tudok mást csinálni netezni közbe.
2024. jan. 15. 22:43
1/5 anonim válasza:
Nincs a tabletben screen mirror funkció?
Ha jól tudom, MicroUSB nem tud képet kiküldeni, csak az USB-C. Alternatív megoldásként letöltöd Pendrive-ra a filmet.
2/5 A kérdező kommentje:
Jah csak mindig torrentről le meg után visszatöltögetni ne kelljen már mindig amikro meg akarom nézni filmet meg cd ről ne kelljen keresgélni biztosági másolatnak ott sok megvan
2024. jan. 16. 01:34
3/5 anonim válasza:
És mi van, ha külső vinchestert veszel? Vannak olyanok is elég nagy méretben, amihez nem kell tápegység. Letöltöd a notebookról arra és onnan nézed, ahonnan akarod. A TV szerintem 2TB-ig simán el kellene, hogy bírja (az enyém annyit bír). Én úgy csinálom, hogy külső vinyóim vannak, arra töltök le, de médialejátszót használok hálózatba kötve, így mindig minden a helyén a marad, mégis látok bármit (ha megy a notebook).
4/5 anonim válasza:
3-as vagyok
Rosszul fogalmaztam, eleve arra töltöd le, nem a notebookra.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem jobb lenne online filmek oldalról
2024. jan. 21. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!