Létezik itthon ilyen fürdő/szauna?
Az Aquaworld nem ilyen. Vannak szauna-szeánszok, amit textilmentesek, de azokat leszámítva a legtöbben fürdőruhában szaunáznak ott (sajnos).
Az esztergomi Aquasziget szaunavilága két részre van osztva: van ott egy textiles szauna és pihenőszoba, valamint - a nagyobb része - naturista szaunák, gőzkabin, illetve egy medence, ami szintén kizárólag fürdőruha nélkül használható.
A Kehida Termálban fürdőruha mentes a szauna és erre figyel is a személyzet, aki ruhában megy be, annak szólnak. A szaunák előterében lévő merülő medencét és jakuzzit is lehet fürdőruha nélkül, tehát teljesen meztelenül használni. A fürdő többi részén viszont fürdőruha kötelező.
A magyarhertelendi fürdőben két részre van osztva a szaunavilág. Mindkettő fürdő ruha mentes, de az egyik részen a lepedővel el kell takarni magadat, a másik részen viszont lehet teljesen meztelenül is szaunázni.
Sajnos magyarországon nincs normális szaunavilág.
Némely fürdő tart ilyen estéket, illetve privát helyszínekre, meg a navke programjaira lehet elmenni.
Most január 13.-án este például a Székesfehérvári Árpád fürdőnek lesz ilyen programja, Kerekdombon szokott lenni ilyen, a szentedrei V8-ban, Ballószögön, privát programok a Naturistland-ban, illetve a navke szervezésében február 3.-én és március 2.-án a Hajósban.
Viszont az aggasztó, hogy a szexualítás témakörben írtad ki a kérdést, mert ennek semmi köze a szexhez. Ha németországban ilyen helyekre jársz, ezt tudnod kellene.
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy ha felöntések is vannak, az lenne az igazi.
Aquaszigetet nem ismerjük, megnézzük, köszi a tippet!
Kehida és Magyarhertelend is jól hangzik, nem voltunk még egyikben sem.
Naturista napokon/estéken voltunk már egy-két helyen, lehet rosszul választottunk, de mindnek olyan "magyaros" érzése volt. Voltak köztük jobbak, de sajnos egyik sem volt összehasonlítható az osztrák/német szaunákkal. (gyanítom azokhoz hasonlót Mo-n nem is fogunk találni)
3-as: Tisztában vagyok vele. Agyaltam, hogy melyik kategóriába írjam, azért ide tettem végül, mert a többi hasonló kérdést is itt láttam (keresőbe a szauna kulcsszót beírva) Lehet, hogy a "Szórakozás -> Egyéb kérdések"-hez kellett volna inkább, vajon tudom módosítani?
Amúgy tényleg szinte minden szauna kérdés itt van, én is kutakodtam kicsit egy új kérdéssel kapcsolatban. Sokan a fürdőruha mentes/meztelen szaunázást összemossák a szexualitással sajnos.
De a kérdésedre visszatérve:
Kehidán fix szauna programok vannak, a honlapjukon megtalálod az időpontokat. Nem úgy van, mint pl. Zalakaroson (itt még nem voltam, de a FB csoportjukat követem), hogy vannak szervezett programok, esetleg vendég szauna mesterek. Kehidán nem us hirdetik annyira a programokat és általában a jeges, sós és mézes felöntések állandóak.
Nem kell valami nagy dologra gondolni, van 3 finn szauna, egy infra és egy gőzkabin, merülő medence, jakuzzi és zuhanyzók.
De a legjobb benne, hogy a fürdőruhát nem tűrik meg, arra odafigyel a személyzet. A hangulat is általában jó szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!