Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyenkor tenni?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Az előbb vásároltam Youtube Premiumot és levonta a pénzt a kártyáról, de nem kaptam meg a yt premiumot. Megnéztem a Google fizetési tevékenységei között és azt írta hogy tranzakció függőben, majd ráfrissítettem az oldalra és teljesen eltűnt az egész ezzel kapcsolatos bejegyzés

Mit lehet ilyenkor kezdeni ezzel?

2023. dec. 31. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell előfizetni rá.

Én sem fizettem elő, bejelentkezek, elmentem, miket szeretnék megnézni, kijelentkezek és nincs reklám.

Fizet a franc havonta 20 chf-ot csak emiatt.

2024. jan. 3. 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem van ad... amivel kijelentkezve már semmit nem tud kezdeni a yt algoritmusa.

Ha ők bunkók és rákényszerítenek olyanra, ami alapvetően törvénybe ütköző (kötelező ad blocker kiiktatás), akkor majd megoldom másképp, de pénzt nem kapnak.

2024. jan. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!