Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon stresszes,ideges...

Nagyon stresszes,ideges típusú nő vagyok. Egyik barátnőm ajánlotta,hogy amikor van időm,használjak felnőtteknek szóló színezőt. Ez mire jó? Gondolkozom rajta,hogy veszek egyet,hátha segít kicsit kikapcsolni az agyamat.

Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Tényleg jó, de amúgy nem akarok bunkó lenni, de neked egy jó bika kellene.
2023. dec. 14. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
1es jah, aki kegyetlenül alád vág 😆Mikor volt utoljára töfi kedves kérdező ?
2023. dec. 14. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon jó kipróbálhatod. Vagy hallgass nézz ambiance vagy asmr videókat. Egyébként az előttem két válaszolónak is igaza van, de tudjuk hogy elég egy jó játékszer hogy nyugtassa az idegeidet :D
2023. dec. 14. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon jó kikapcsolódás a színező, nekem mandalás van, nagyon kikapcsol, szerintem kreatív dolog! Ajánlom főleg akár relax zenével együtt vagy néma csendben...😊 Én most vettem magamnak a Pepcoból hercegnős szinezőt matricákkal együtt csak 600 Ft! Nagyon aranyos, kedves dolog! Én üvegfesteni is szoktam és régen gyöngyöt fűztem! 34/N
ápr. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!