Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért fogadta el anno Dancsó...

Miért fogadta el anno Dancsó Péter a felkérést, hogy az Álracos Énekesben szerepeljen?

Figyelt kérdés
Vagy ha nem meghívták akkor miért ment el oda? Elnézve a karrierjét és a tevékenységét szerintem remekül elvan youtubeon. Saját márkája is van, nem hiszem hogy olyan rosszul megy a szekér. Amikor elment tv-ben akkor pont "kinőttem" belőle mondhatni és már nem követtem annyira most viszont néha megnézem egy videóját és nagyon furcsa volt nekem ez a tv-s kitérő.
2023. nov. 21. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Amiért manapság a Heriketner" is sokat szerepel.

Egyrészt a pénz miatt, másrészt a reklám miatt, harmadrészt mert reméli, hogy esetleg bejut a TV-be.

2023. nov. 21. 18:43
 2/7 anonim válasza:
100%
Miért furcsa? Az RTL-lel van szerződése, és jó pénzt hoznak ezek a tévés bohóckodások. Ebben semmi meglepő nincs. Meg a YouTube-ot se fogja 40 éves koráig csinálni, hanem beáll producernek vagy rendezőnek.
2023. nov. 21. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pénzért?
2023. nov. 21. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Dalban mondom el válaszom:

https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0

2023. nov. 21. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:

Én nekem az hogy pénzért vállalta el nem tűnik valószínűnek. Legalábbis szerintem remekül elvan anyagilag. Illetve akkor ha ennyire jó pénz volt benne akkor miért nem szerepel már? Volt a nethuszár még régebben meg az rtl-en egyszer. Azóta semmi, vagy csak én hagytam ki valamit? Producernek vagy rendezőnek meg azért más lenni mint valami esti műsorban a Gáspárékkal ökörködni szerintem.

+ A Tv-t mindig kritizálta. Nekem kicsit olyan mintha kikosarazták volna a tv-ből. Mondván , hogy helyretették és megmutatták neki nem ott van a helye. (ezek nem az én gondolataim, hallottam másoktól és reálisnak tartom)

2023. nov. 22. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
PSG Oglit is kritizálta, mégis elment vele focizgatni. Igazi ribi, elvállal mindent IS pénzért. Ma szid valakit, holnap lexopja.
2023. nov. 22. 03:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Kár volt bevállalnia

Látszott hogy ez sok neki, nem vette fel az adás ritmusát. Látványosan feszengett és kilógott a zsűrik közül. Nagy falat volt neki. Az idő is ezt igazolja mert ejtette is a tv-zést. Youtubra elég, az a komfort zónája. De az is kezd elhalni.

Kinőtte őt már az akik miatt híres lett.

szept. 6. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!