Kedveled az "aput"?
Ez egy politikai témákat is kibeszélő intellektuális beszélgetés Puzsér Róberttel és FAM-mal.
Gyakran előfordul, hogy egymást is megtrollkodják. Beszólnak egymásnak, vicces szokott lenni, ahogy oltják egymást olykor. Szóval nem olyan beszélgetés, hogy "Egyetértek. Egyébként egyetértek veled. Mondtam már, hogy egyetértek veled?"

"Kizárólag szakemberek beszélgetéseit szoktam hallgatni, politikusokat,"
Még jó, hogy ők minden esetben igazat mondanak...

ma 19:48
Amikor szakemberek beszélgetnek, akkor van mögöttük egy tudományos kutatás, szakmai tapasztalat. Ha szándékosan vagy anélkül félrevezetnek, egy másik beszélgetésben ennek lesz nyoma, amikor homlokegyenest mást mond egy szakember ugyanabban a témában.
FAM beszélhet a buddhizmusról, Puzsér beszélhet a médiáról nyugodtan, de amint megpróbálnak szociológiai témakörbe bocsátkozni, akkor nagyon kiütközik, hogy nem értenek hozzá, mert számos olyan aspektusát nem hozzák fel az adott témának, amit egy szakember igen.
Hallgattam őket eleget régebben, ismerem őket elég jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!