Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható ez a...

Mennyire megbízható ez a Tippmixbot?

Figyelt kérdés

2023. nov. 16. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Melyik ?
2023. nov. 16. 19:39
 2/9 anonim válasza:
En 1 honapja fizetek elo, nagyon jo aranyban jonnek a tippek. Nincsen sok tipp vagy szelveny, de azok jok. Mas tippsternel van 10 szelveny aztan mindig az jon be amit nem raktal… Itt legalabb nyerni is lehet nem csak nezni. Meglatom milyen lesz a folytatas
ápr. 5. 08:19
 3/9 anonim ***** válasza:
botix
ápr. 5. 18:46
 4/9 anonim válasza:
Még mindig jónak találjátok?Milyen arányban jönnek a tippek?
máj. 8. 23:27
 5/9 anonim válasza:
Második vagyok. még mindig előfizető vagyok nekem nagyon bejön főleg a nagytétes tippek. nem rakom sokkal 10-20ezer de már többször utaltam ki. heti 7 napból 4-5 napon van nyerés de volt hogy minden nap. nekem be jött ez az én véleményem de ki tudja kinek mi kell
máj. 9. 20:37
 6/9 anonim válasza:
Köszönöm szépen a válaszod?
máj. 10. 09:04
 7/9 anonim válasza:
Akkor én itt jönnék egy ellenvéleménnyel. Május 7 óta nyomom , minden nap megtettem csak a nagytéteseket mindent 20ezerrel. Csak azt tettem meg amit feltűntettek nem tértem el tőle. Jelenleg -192ezernél vagyok. Volt hogy 13 szelvény zsinórba rossz volt. Hát nem tudom. Bízom benne hogy csak pont rossz napnál szálltam be.
máj. 23. 09:58
 8/9 anonim válasza:
Már kipróbáltam én is mert kíváncsi voltam.Nem jött be.Minuszba voltam 10 nap alatt.Stabilqn nem lehet plusszban lenni velük.
jún. 15. 05:43
 9/9 anonim válasza:
Én májusba fizettem be hónapos allin előfizetéssel, az nem volt erős de mindenki kapot +1 hónapot ingyen, másnál akinél voltam ilyen sose volt. Most újra profitban vagyok jól jönnek a nagy tétes meg szorzós szelvények is. Nekem összességében pozitív a véleményem
jún. 17. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!