Hogyan vegyem ki bet365-ből a pénzt?
Figyelt kérdés
Régebben játszottam beten, akkor egy időre ráhagytam, de maradt benn pénzem. Mostanában felnéztem hogy mi a helyzet, mire kiderült, hogy betiltották itthon. Különböző alternatív linkeken be bírok lépni, viszont a fő probléma, hogy nem tudom kivenni a pénzem. Nyilván magyar bankártya van megadva, amire gondolom a betiltás miatt nem lehet kivenni. Szóval a kérdésem az volna, hogy hogyan tudnám kiutalni onnan a pénzem.2023. nov. 9. 23:42
1/2 anonim válasza:
Szerintem nyiss Skrill számlát, ha ez megvan, a fogadóirodától a Skrill számládra utaltatod a pénzed, arról pedig már át tudod utalni a bankkártyádra.
2/2 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a bet365 ügyfélszolgálattal és segítenek. Ilyen esetben bankszámlára ki tudják utalni neked a bent lévő pénzt.
Skrill-re nem fog menni ha nem azzal fizettél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!