Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Írótársat keresek BL (azaz...

Írótársat keresek BL (azaz Boys Love) történethez? Több információ lentebb!

Figyelt kérdés

Mint fent említettem, írótársat keresek magam mellé. Régen nagyon sok történetet írtam más emberekkel, majd ez a “hobbim” alább hagyott, azonban a napokban ismét kedvet kaptam hozzá.

Ha valaki érez magában potenciált, akkor írjon privát üzenetet, ott pedig kitaláljuk a történetet és minden mást. ^^

Köszönöm, ha bárki is elolvasta, szép napot!

2023. okt. 30. 10:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kérdés: egyedül nem megy?

Nem kötekedésképpen, de nem volna szabadabb, és egyszerűbb, ha egyedül csinálnád, nem arra várnál, hogy valaki más jelentkezzen?

Félreértés ne essék, régen én is írtam társzerzővel, ami ideig-óráig valóban jó időtöltés volt, és működött is, aztán rájöttem, jobb egyedül.

Sokkal kevésbé kötött, és azóta nem kell attól tartani, hogy a másiknak dolga akad, nincs ideje vagy kedve, végül ott hagy a lecsóban (történt ilyen, sajnos).

2023. nov. 1. 15:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Pontosan azért nem írok egyedül, mert az engem nem köt le, illetve szeretem ebben az egészben azt a fajta izgalmat hogy nem tudom, miként fog egy-egy szituáció folytatódni.

De abban igazad van, hogy némelyik ember szeret csak úgy random ott hagyni, úgyhogy ennek ez a hátulütője, de kockáztatok.

2023. nov. 2. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
En meg nem nagyon irtam ien sztorikat de tobbek szerint is kellene🤭mert elvileg jokat talalok ki.
2023. nov. 27. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!