Hogy találhatok sátánista szektát?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, nagy érdeklődéssel vagyok az okkultizmus felé, annak is inkább a Sátán körül kiépült, és kiépülni látszó tiszteletével foglalkozó ágával! Nem igazán érdekel semmi az életben, nem tálalom a helyem, jó lenne egy olyan néphez tartozni, akiket jobban foglalkoztat a jövő, és a világ átalakítása Sátán segítségével,ilyen szektát keresnék én! Köszönöm előre is a válaszokat!2023. okt. 29. 18:46
1/7 A kérdező kommentje:
*találom
2023. okt. 29. 18:47
2/7 anonim válasza:
Ha nagyban akarod tolni, akkor keresd fel Schwab-ot, meg a bandáját, ők a világ legnagyobb sátánista szektája. Bár azt ki kell érdemelni, hogy bevegyenek a szektába, de egy próbát megér.
3/7 anonim válasza:
Mindent elmond, hogy a Szórakozás kategóriába írtad ki :)
Sajnállak, hogy nincs jobb szórakozásod.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem értem a problémád, számomra szórakoztató, és egyben érdekes is ez a téma… ennyi! Egyébként mivel érdemelhetem ki Klaus-ék figyelmét? 2/3-as
2023. okt. 29. 22:24
5/7 anonim válasza:
Kiemelkedőnek kell lenned a szakterületeden, 35 évnél nem lehetsz idősebb. A protekció sem árt, vedd fel a kapcsolatot a YGL-ekkel, ők el tudnak irányítani a szekta mélye felé.
6/7 A kérdező kommentje:
És ha nincsen szakterületem, viszont annál is több elszántságom, ravaszságom, manipulatív erőm? Tényleg jó vagyok ezekben!
2023. okt. 29. 23:32
7/7 anonim válasza:
Lehet engem is érdekelne??? (magamtól kérdezem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!